Pobeda na All Stars takmičenju

Moramo priznati da nas nije bilo neko vreme (bar u javnosti) i da se puno radilo. Agencijski posao nikada nije monoton niti dosadan, ali je sigurno da ga ima puno. Možemo ga poistovetiti sa trkom na 400 metara gde je sve tako brzo i da nema mesta kalkulisanju i praćenju takmaca. Spremi se i kreni i trči najbolje što možeš. Stvar ponavljati iz dana u dan.

Ali da se vratimo na bitni momenat koji se desio.

S početka drugog kvartala (2.april) stiglo je obaveštenje o početku AllStars takmičenja gde smo se svi zagledali i rekli – što da ne.

All Stars takmičenje

All Stars takmičenje

Posle 3 meseca i sumiranja rezultata stiglo je i obaveštenje. Među srpskim agencijama – Huge Media je imala najbolje rezultate. Naše čestitke idu svim članovima AdWords tima u Huge Mediji.

Krajem avgusta idemo u Mauntin Vju (Mountain View) u centralu Google-a i famozni Googleplex. Imamo najave da će biti interesantno, tako da ćemo preneti informacije (bar one koje su dostupne za javnost).

Ako već niste koristili AdWords – to je sjajan način da promovišete svoje proizvode i svoj brend.

Huge Media već 6 godina, koristi Google AdWords sistem kako bi poboljšao poslovanje svojih klijenata u svim sferama i industrijama.

Pobeda!!!!

Pobeda!!!!

2 thoughts on “Pobeda na All Stars takmičenju

  1. Cestitke. Svakako mnogo preuvelican tekst 🙂 Od “Adwords” tima koji broji 2 coveka, pa do najbolji u Srbiji od vas dvoje 🙂

  2. Ne bih se složio 🙂 kako imamo u ovom trenutku 5 ljudi koji aktivno rade na AdWords kampanjama uz podršku još dvoje kada postoji povećani obim posla.

Ostavi komentar