SEO Search Engine Optimization | Optimizacija veb sajtova | Usluge | Huge Media

Huge Blog

01
Dec

Glavni direktor Marketing tehnologija (Chief Marketing Technologist Officer)

Ukoliko ste pratili dešavanja na globalnoj sceni po pitanju marketinga, niste mogli a da ne primetite neminovno pomeranje kako budžeta tako i fokusa ...

12
Nov

Formiranje URL adrese sa RegEx za Omnicomov OCP u Google Analitici

Česta situacija koju korisnici sistema imaju, ukoliko koriste Google Analytics alat, je OCP-ov URI (sve posle imena domena u URL-u). Svaka nova verzi ...

23
Jul

Rock The World u Srbiji – odbranjena titula najveće i najbolje Google AdWords agencije

Huge Media je odbranila titulu najveće Google AdWords agencije u Srbiji, pošto je drugu godinu za redu pobedila na Rock The World (All Stars) region ...

27
Apr

Google Analytics lost guide for solving returns and changes in ecommerce

Dealing with ecommerce in Google Analytics is always a challenge - taking into account all details you need to fulfill in order for data to be stored ...

23
Feb

Pregled medijskih sajtova u Srbiji i stepen implementacije Google Analitike (sa preporukama)

Unazad mesecima pravimo pregled implementacije praćenja posetilaca i analize sadržaja koji se konzumiraju na medijskim sajtovima. Nadamo se da su ...

SEO Search Engine Optimization | Optimizacija veb sajtova za pretraživače

SEO (Search Engine Optimization) je proces optimizacije veb sajta, tojest sadržaja vaših digitalnih medija i digitalnog marketinga, u cilju postizanja što bolje pozicije na prvoj stranici internet pretraživača (Search Engine), poput Gugla (Google), Bing-a, Jandeksa (Yandex), Jahua (Yahoo), Dakdakgoa (DuckDuckGo), Baidu i sličnih i ostalih pretraživača, za određene, tojest specifične ključne reči (keyword(s)).

SEO kao usluga Huge Medije

Huge Media nudi i posmatra SEO, tojest Search Engine Optimization, kao uslugu koju nudi klijentima u cilju unapređenje ili učvršćivanja pozicija, pre svega na Google-u, s obzirom na činjenicu da Google pokriva preko 95% tržišta pretrage u Srbiji, prema našim internim analizama, kao i prema informacijama Statcounter-a, a slična je situacija i na velikom broju drugih tržišta na kojima poslujemo poput Sjedinjenih Američkih Država (SAD), Čile, Švajcarska, Nemačka i druge.

SEO može biti deo samostalno rešenje ili deo šireg nastupa na digitalnim medijima u okviru vašeg digitalnog marketinga, s obzirom na činjenicu da naš pristup omogućava modularnu saradnju sa vašim in-house marketinškim ili programeskim timom ili sa vašim drugim podizvođačima. 

Prvi na Google-u

Prvi na Google-u ili prva pozicija na Google-u je inače san ili najčešća želja gotovo svih klijenata, pa i svih koji se bave poslovanjem na internetu ili uopšte imaju nastup u digitalnim medijima, s obzirom na činjenicu da pozicija željene internet adrese za željene ključne reči na Google-u dramatično-pozitivno utiče na kolličinu ukupnog saobraćaja, ne samo takozvanog organskog saobraćaja, koji se ne plaća direktno.

Yandex i Baidu

Yandex za Rusiju i Baidu za rusko, tojest kinesko tržište praktično predstavljaju ono što Google predstavlja za veći deo sveta i u skladu sa time Huge Media je razvila podršku i za ove pretraživače i klijente kojima je potreban kvalitetan nastup na ovim tržištima.

Ali, naš pristup optimizaciji podrazumeva i razumevanje drugih pretraživača u skladu sa potrebama naših klijenata i tržišta na kojima nastupaju, kao što su Yandex za Rusiju ili Baidu za Kinu.

Huge Media Google Premium Partner

Huge Media je još od 2010. godine Google-ov sertifikovani partner, a od 2016. i Google Premium Partner, kompanija koja ne samo da poseduje neophodna znanja da bude partner, već upravlja i budžetima koji zahtevaju najviši mogući nivo poznavanja usluga, servisiranja klijenata i reputacije.

Shodno tome, poznavanje SEO Search Engine Optimization procesa je jedan od standardnih zahteva za zaposlene u Huge Mediji, kako u sektorima komunikacije sa klijentima, tako i medijskog planiranja i planiranja i upravljana internet saobraćajem.

Postanite već danas naš SEO klijent

Ukoliko želite da dobijete ponudu za SEO ili vas zanimaju dodatne informacije o ovoj ili drugim našim usluguma, molimo vas da stupite u kontakt sa nama na način koji vama najviše odgovora.

Informacije za kontakt

Forma kontakt na stranici za kontakt

Radno vreme: radnim danima od 9:00 do 17:00

© 2019 Huge Media d.o.o. Sva prava zadržana. | Politika privatnosti | GDPR usklađenost