Frikomanija dobila zlatnu nagradu

Projekat beogradskih agencija HUGE Media i Direct Media nagrađen je Zlatnom nagradom Web Strategije za projekat Frikomanija

Projekat Frikomanija (www.frikomanija.rs), beogradske digitalne marketinške agencije HUGE Media (http://www.hugemedia.rs) i medijske agencije DIrect Media (http://www.directmedia.rs), nagrađen je Zlatnom nagradom Web Strategije (http://www.webstrategija.com) u Zagrebu 4. novembra 2010. godine za web marketing kampanju 2010. HUGE Media, idejni i produkcioni tvorac Frikomanije, je tako još jednom pomerila standarde rada na domaćoj internet sceni i samo pet meseci pošto je postala prvi Google AdWords Partner u Srbiji, dobila i ovo veliko regionalno priznanje za inovativni rad na digitalnim medijima.
Frikomanije je Facebook aplikacija virtuelne stvarnosti u kojoj korisnik “liže” kompjuterske sladolede na računaru i tako u veštačkoj stvarnosti uživa u proizvodima iz stvarnog života. Iako je do pre samo nekoliko godina slična scena mogla biti viđena samo u filmovima naučne fantastike, HUGE Media je pokazala da je to već naša stvarnost i to koja dolazi iz Srbije.
Aplikaciju je u potpunosti osmislio poznati internet konsultant i partner u HUGE Mediji Ivan Rečević, koji je početni koncept osmislio tokom stvarnog lizanja sladoleda, a pretvorio ga zajedno sa ostatkom ekipe HUGE Medija, koju je predvodio Nikola Barać, Account Direktor agencije u realnost u roku od samo pet nedelja. Direct Media je pružila podršku ovom inovativnom pristupu i zajedno sa kompanijom Frikom “rizikovala”, podržavši ceo projekat. Nagrada je definitivno slatka, uz preko 70.000 “polizanih” i 820.000 “poslatih” sladoleda kroz društvenu mrežu Facebook. I naravno, sada, uz Zlatnu nagradu Web Strategije.
Direct Media a.d.
Antifašističke borbe 13b
Beograd, Srbija
http://www.directmedia.rs
HUGE Media d.o.o.
Sedište: Bulevar Zorana Đinđića 166
Kancelarija: Kneginje Ljubice 12/3
Beograd, Srbija
Email: office@hugemedia.rs
Telefon: +381 (0)11 303 69 71
Faks: +381 (0)11 328 81 77
http://hugemedia.rs/kontakt.html

Ostavi komentar