Globalni samit lidera 2012 – AIESEC (Global Leaders Summit)

Imali smo sreću da pre nekoliko meseci dobijemo pitanje kako implementirati elemente društvenih mreža u okviru web portala Global Leaders Summita. Posle nekoliko emailova i Skype poziva, umesto da budemo konusltanti, ugovori smo saradnju. Naša platforma za virtuelno takmičenje kao bitan deo GLS-a biće posao Huge Medie. Zašto ulazimo u ovakve projekte? Jer verujemo u AIESEC priču.

A sada zvanično saopštenje:

Huge Media je Exclusive Social Media Partner Global leaders summit-a koji se održava u februaru 2012. godine u Mađarskoj u organizaciji AIESEC-a. AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale.

Više od šezdeset godina, AIESEC organizuje događaj koji predstavlja skup njihovog najiskusnijeg članstva – direktora iz 110 zemalja sveta, kao i višeg menadžment globalnih i lokalnih partnera organizacije, vladinih zvaničnika, istaknutih alumnija i više od 550 najboljih studenata na jednom mestu, a sve sa idejom da zajedno prenesu poruku o odgovornom liderstvu.

Naredni Global Leaders Summit održaće se od 15 – 26. februara 2012. godine. u organizaciji AIESEC-a Mađarske i tim povodom Huge Media je, kao Exclusive Social Media Partner, razvila aplikaciju za virtuelno takmičenje.

Osnovna ideja takmičenja je da premosti jaz između mladih i poslovnog okruženja. Naime, potrebno je da učesnici u takmičenju naprave kratak video o lokalnom biznisu ili preduzetniku koji je razvio svoje poslovanje koristeći potpuno drugačiji, neobičan pristup. Vrednosti koje ćemo ceniti su kreativnost, mogućnost implementacije poslovanja u druge delove sveta, mogućnost optimizacije, koliko ljudi zapošljava pomenuti biznis, a najbolji projekat će dobiti priliku da učestvuje na narednoj Web Fest konferenciji i predstavi kreativan preduzetnički projekat iz svoje lokalne zajednice.

Partnerstvo sa Global Leaders Summit-om za nas predstavlja ogromno zadovoljstvo u smislu rada sa mladim ljudima koji su uvek spremni za nove izazove, motivisani, vredni, predani. Radujemo se nastavku uspešne saradnje sa AIESEC-om i vidimo se u Mađarskoj u februaru 2012. godine!

1 thought on “Globalni samit lidera 2012 – AIESEC (Global Leaders Summit)

  1. Pingback: Učestvujte na globalnom takmičenju | Hugemedia Blog

Ostavi komentar