HUGE Media dobila status Etarget Sertifikovanog Partnera

Etarget sertifikovani partner

HUGE Media, digitalna marketinška agencija, sa sedištem u Beogradu, je 29. septembra 2010. dobila status Etargetovog Sertifikovanog Partnera i tako postala prva agencija u Srbiji sa statusom partnera i za Google AdWords i za Etarget oglašivačke sisteme, potvrdivši vodeću poziciju na tržištu PPC (Pay-Per-Click) kampanja. HUGE Media neprekidno radi na unapređenju kvaliteta rada i podizanju usluge prema njenim klijentima na najviši mogući nivo i status partnera Etargeta je još jedna zvanična potvrda profesionalnosti agencije.

Tokom juna 2010. godine HUGE Media je prva u Srbiji postala zvanični Google AdWords partner, a samo tri meseca kasnije je postala i zvanični partner Etargeta, ispunivši sve uslove nephodne za sticanje ovog važnog statusa, za manje od 12 meseci saradnje sa Etarget mrežom. Cilje HUGE Medije je i dalje nepromenjen, a to je liderska pozicija u oglašavanju na kontekstualnim mrežama i napredni Internet marketing, koji podrazumeva razvoj kompletne strategija nastupa na Internetu, od strateškog planiranja kampanje, izrade koncepta kombinovanja klasičnih “on-line” medija (mikrosajtovi, sajtovi, društvene mreže), i naprednih poput izrade specijalizovanih Facebook aplikacija.

Etarget je oglašivačka mreža za kontekstualno oglašavanje na internetu nastala u Slovačkoj 2002. godine, koja se u međuvremenu proširila na tržišta Češke, Mađarske, Rumunije, Bugarske, Hrvatske, Poljske i Srbije. Njenu mrežu u Srbiji trentno sačinjava preko 300 sajtova i jedna je od najvažnijih kada je u pitanju ovaj tip oglašavanja.

Ostavi komentar