Učestvujte na globalnom takmičenju

Global Leaders Summit 2012

Global Leaders Summit 2012

Već smo pisali o Global leaders summit-u  koji se održava od 15. do 26. februara 2012. godine u Mađarskoj u organizaciji AIESEC-a. Platforma za virtuelno takmičenje koje se održava u okviru GLS-a biće posao Huge Medie, kao Exclusive Social Media partnera. Kako se samit približava, a virtuelno takmičenje je već počelo, pogledajte šta mi to radimo i priključite se.

Globalni samit mladih lidera (Global Leaders Summit) je jedan od najvažnijih događaja u Mađarskoj ove godine. Svake godine GLS se održava u različitim delovima sveta, a prisustvuju mu predstavnici svetskih kompanija, studenti, mediji, bivši članovi organizacije, vladini zvaničnici, studentske organizacije i mladi lideri iz više od 100 zemalja sveta.

Osnovna ideja virtuelnog takmičenja koje se ove godine održava kao bitan deo Globalnog samita lidera je da premosti jaz između mladih i poslovnog okruženja. Potrebno je da kreirate video u trajanju od 30 sekundi o lokalnom biznisu ili preduzetniku koji je razvio svoje poslovanje koristeći potpuno drugačiji, neobičan pristup ili nam predstavite svoju biznis ideju i prijavite se za takmičenje. Ubedite nas da imate biznis plan koji će raditi. Pokažite nam vaš pogled na već postojeće poslovanje ili neke nove ideje.

Pobednik će imati priliku da učestvuje na narednoj Web Fest konfrenciji i predstavi kreativan preduzetnički projekat. Nagrada uključuje punu naknadu za prisustvovanje na konferenciji i vreme za prezentaciju tokom konferencije za dva člana tima.

Pa, šta čekate?

6 thoughts on “Učestvujte na globalnom takmičenju

  1. Malo ideja može da se “ukrade” – većina se emulira i adaptira za lokalno tržište. Osim u slučaju proizvoda koji se štite patentima.

  2. Ideja je ništa, imamo ih svi, na stotine njih… samo nemamo snage, dovoljno volje i vremena da ih realizujemo…

  3. ova ideja mi je skroz cool, odlična prilika za potencijalne start-upove! Bravo Huge media za promociju projekta!

  4. Deluje jako zanimljivo, ali nigde nisam video link za prijavu? Imam nesvakidašnju ideju (bar za naše podneblje) i skoro gotov biznis plan pa bih se rado oprobao na ovom takmičenju…

Ostavi komentar