WebFest.ME – Život je Web 2012

WebFest.Me – Život je web

Prošlo je leto 2012-te i vreme je za novi WebFest.Me. Poslednjih nekoliko meseci ekipa iza WebFesta je radila i spremila za ovu godinu konferenciju koja će se kao i prošle godine održati u Budvi (20 i 21.septembar) uz takmičenje za najbolje web sajtove u regionu. Pored ovih standardnih delova festivala, novinu predstavlja i takmičenje za WebUp – predstavljanje startup projekata i biranje najboljeg koji će predstavljati region na globalnom takmičenju startapova u Njujorku TechCrunch Disrupt 2013.

Razlika u odnosu na događaje koji se održavaju u istom periodu u regionu je jednostavna – festival je okrenut webu i preduzetništvu kao i predavači koji će biti na konferenciji.

Smatramo da se pomak u razvoju kako weba tako i preduzetništva koje web omogućava – ogleda u razumevanju kako taj svet funkcioniše, upoznavanje sa dobrim primerima, pitanja i odgovori na koje ljudi iz industrije mogu da odgovore na neposredan način. Sve ovo jeste WebFest.ME. Mesto spajanja novih nada i starih vukova weba jer Život je Web.

Vidimo se na konferenciji i takmičenju.

Svoje mesto u Budvi možete rezervisati ovde i prijaviti se za takmičenje startupova ovde.

 

2 thoughts on “WebFest.ME – Život je Web 2012

  1. Naravno da je ovo jedinstvena prilika za naučiti nešto novo, web i poduzetništvo otvaraju nove vidike u razumijevanju i suradnji među ljudima!
    Osobno u potpunosti podržavam skupove ovakve vrste!

  2. Što je webfest upropašten? Kao što vidim neko je kupio domen i bavi se poptuno drutom stvari.

Ostavi komentar