Rock The World u Srbiji – odbranjena titula najveće i najbolje Google AdWords agencije

Rock the World - All Stars 2015 - Huge Media

Rock the World – All Stars 2015 – Huge Media

Huge Media je odbranila titulu najveće Google AdWords agencije u Srbiji, pošto je drugu godinu za redom pobedila na Rock The World (All Stars) regionalnom takmičenju marketinških agencija, održanom pod okriljem Google-a, u okviru programa Google Partners.

Trud i rad u unapređenju Google AdWords tržišta, rad sa klijentima, podizanje kvaliteta i uvođenje novih standarda u online oglašavanju su ključni elementi koji su istakli našu kompaniju začinjeni sa posvećenošću i zalaganjem čitave kompanije.

Svakako nastavljamo da se takmičimo i idemo dalje.

Krajem avgusta ćemo posetiti Googleplex u Mauntin Vju u Kaliforniji odakle ćemo redovno slati najnovije informacije iz sveta onlajn oglašavanja (bar one koje nisu pod ugovorom o poverljivosti) i usputne putopise o marketing industriji iz ugla svakodnevice Amerike.

Šta je Google Rock The World takmičenje?

Google Rock The World Competition je globalno takmičenje, u kojem marketinške agencije, Google Partneri, dobijaju priliku da se međusobno odmere snage i pokažu koja je najuspešnija na određenom tržištu.

Šta se desilo prošle godine?

Huge Media je i 2014. trijumfovala na istovetnom takmičenju, tada održanom pod nazivom Google Partners All Stars Competition, o čemu možete da pročitate više na našem zvaničnom blogu, tako da ćemo imati priliku da ponovo budemo u sedištu Google-a kao predstavnik Srbije, s najboljima iz celog sveta.

Ukoliko ste zainteresovani da saradjujete tu smo za vas (slobodno popunite onlajn formu), ili nam pošaljite email na adresu saradnja@hugemedia.rs ili nam se javite na telefon +381 11 324 1612.

8 thoughts on “Rock The World u Srbiji – odbranjena titula najveće i najbolje Google AdWords agencije

  1. Svaka čast, uopšte nije mala stvar. Nije adwords dzabe br 1 u svetu za oglašavanje. Puno srece i ove godine, samo napred.

  2. Pingback: Rock The World u Srbiji - PORTAL

  3. svak cast, ne moze svako da bude partner sa Googlom. AdWords napreduje dzinovskim koracima, po mnogim mislenjima Ad Words ima veci znavaj od organske pretrage

Ostavi komentar