HUGE Media dobila status ovlašćenog partnera MailChimpa

MailChimp

Krajem decembra 2011. godine Huge media je postala ovlašćeni partner Mail Chimpa. Kako se neprekidno trudimo da podižemo kvalitet usluge prema klijentima na najviši mogući nivo, status partnera Mail Chimpa je još jedna zvanična potvrda kontinuiranog rada agencije.

Šta je Mail Chimp?

Mail Chimp je specijalizovana online aplikacija čije se forme integrišu u web sajt i tako puni mejling listu. Mail Chimp olakšava kreiranje dizajna za e-mail kampanju, deljenje na društvenim mrežama, integraciju sa servisima koje već koristite, upravljanje kampanjama i mejling listama, automatizovane RSS kampanje. Sistem omogućava detaljno praćenje rezultata kampanje.

Kako sami kažu, Mail Chimp tim čini tim od oko sto programera, dizajnera, profesionalaca iz različitih oblasti koji se svakodnevno trude na Mail Chimp postane najmoćniji e-mail marketing alat u univerzumu.

Tokom juna 2010. godine HUGE Media je prva u Srbiji postala zvanični Google AdWords partner, a samo tri meseca kasnije postali smo i zvanični partner Etargeta.  Cilj HUGE Medije je i dalje nepromenjen, a to je liderska pozicija u oglašavanju na kontekstualnim mrežama i napredni Internet marketing, koji podrazumeva razvoj kompletne strategija nastupa na Internetu, od strateškog planiranja kampanje, izrade koncepta kombinovanja klasičnih “on-line” medija (mikrosajtovi, sajtovi, društvene mreže) i naprednih poput izrade specijalizovanih Facebook aplikacija.

3 thoughts on “HUGE Media dobila status ovlašćenog partnera MailChimpa

  1. Samo malo, nije mi jasno, je l mogu ovo čudo da integrišem u svoj sajt i da li je servis besplatan, jer treba mi neki software za hendlanje emajlova?

  2. Ovaj servis je besplatan uz ograničenja. Naravno da možete da ga koristite i implementirate na svom sajtu. Mail Chimp će obraditi sve u skladu sa pravilima koja važe u masovnom smeštanju i slanju mailova.

    Mi pružamo usluge kao agencija klijentima kojima je ovaj sistem potreban na drugom nivou koji zahteva kompletnu tj zaokruženu priču sa marketingom.

  3. Pa već nekoliko godina u nazad firme u Srbiji koriste usluge MailChimp-a, a uslugu im pruža neka domaća firma. Ta firma je ovlašćeni partner već nekoliko godina. Ova vest samo znači da je MailChimp prepoznat kao lider u email oglašavanju.

Ostavi komentar