Promocija digitalnog oglašavanja – AdWords

Promocija Google AdWords programa i učenja

Tokom leta 2012.godine Google je na tržište Srbije i preduzeća poslao promotivne vaučere za oglašavanje na Google AdWords sistemu. Mnogi su nas od tada do sada zvali kako bi proverili šta se u stvari tu dešava.
Realno, ništa strašno. Skorašnjim razgovorima sa “svežim” preduzetnicima čuo sam priče u kojima prepoznajem sve one koji pođu AdWords putem i razvijanju svog biznisa.

Ali da se vratimo na temu.

Huge Media je odlučila da omogući, svima onima koji imaju vaučere a nisu ih iskoristili kao i one koji bi želeli da iskoriste vaučere koje nam je Google dao na korišćenje – najefikasnije korišćenje istih. To konkretno znači da potpuno besplatno nudimo znanje za malo vremena sa vlasnicima kompanija.

Nudimo dve (2) opcije rada

  1. ili ćemo odgovornoj osobi u kompanji ili vlasniku dati trening (u vrednosti od 100 eur) kako koristiti AdWords
  2. ili imate drugu opciju kada mi iskoristimo poklon vaučer za korisnika sistema i vodimo kampanju 14 dana bez ikakve nadoknade (vrednost vođenja kampanje je 249 eura).

To konkretno znači da јe potrebno da nam se јavite i da vam damo vaučer koјi ćete iskoristiti za promociјu svoјe kompaniјe. Kroz Google AdWords plasirate plaćenu reklamu koja se pojavljuje kada pretražujete preko Google-a ili surfujete na mreži partnerskih web stranica. Verovatno ste na ove oglase često nailazili tokom traženja nekog pojma ili usluge na internetu, pošto se AdWords reklame pojavljuju kada Google registruje neku ključnu reč koju je oglašavač dao u ponudi.

Promotivni vaučer koji vam Google poklanja možete iskorisititi pri aktiviranju novog naloga. Nakon potrošenih početnih 10€, biće vam dodeljen kredit u iznosu od 40€. Huge Media vam u cilju promociјe AdWords programa nudi besplatan trening po podeli svih vaučera svim zainteresovanim kompaniјama koјe su se priјavile, već su dobile vaučer i ne znaјu šta da rade i ispunjavaјu uslove (imaјu platne kartice i mogu da plaćaјu ka inostranstvu). Nakon završetka treninga predstavnik (ili predstavnici kompaniјe) mogu samostalno da vode AdWords oglašavanje. Takođe besplatno vam vodimo i kampanju 14 dana. Nakon tog perioda postavljamo pitanje – da li želite i dalje da se oglašavate?

Ostavi komentar