Aktiviraj se! – Google Engage za agencije

Došao je i taj dan. Google Engage tim za Srbiju je aktiviran i spreman za akciju.

Sam program je već operativan i možete se prijaviti na http://google-engage.appspot.com/rs/ (budite brzi).

Prva polovina 2013.godine je rezervisana za svečani događaj i predstavljanje Google Engage program za agencije uživo tj sve one koji žele da se bave novim marketingom i oglašavanjem.

U nastavku je deo poziva.

Поштовани/а,Ако сте веб-мастер, специјалиста за СЕО или маркетиншки стручњак, ево новог програма који ће вам помоћи да привучете додатне клијенте. Позивамо вас да се придружите новом програму Google Engage за агенције који смо управо покренули у Србији.Google Engage за агенције нуди:

  • Обуку – помоћ у савладавању Google-ових производа за оглашавање у виду конкретних семинара на мрежи. Након прегледана почетна 4 видео снимка, имаћете могућност да стекнете статус пуноправног члана и да добијете додатне погодности као што су потстицаји, алати за продају и маркетинг и подршка за сертификацију.
  • Потстицаје – почетни скуп од 5 промотивних AdWords кодова. Сваки потстицај је у износу од 40 евра – са условом да клијент мора најпре да потроши 10 евра сопствених трошкова – укупно 50 евра. Промотивни кодови су потпуно бесплатни и могу се употребити за привлачење нових клијената и грађење лојалности. Ако искористите те промотивне понуде, послаћемо вам још.
  • Алате за продају и маркетинг – Google вам пружа професионалне алате за маркетинг, као што су студије случајева, којима ћете клијенте лакше уверити у вредност програма АdWords.
  • Подршку за Google сертификовање – ваучери за испите за Google-ов програм сертификације који ће вам помоћи да бесплатно постанете Google сертификовани појединац и омогућити да потенцијалним клијентима докажете стручност у оглашавању путем Google-а.

Пријављивање на Google Engage програм је потпуно бесплатно. Учествовањем можете очекивати позив на догађај поводом свечаног отварања програма у Србији које ће се десити у првој половини 2013. године у Београду. Све опције у оквиру програма можете, наравно, користити и пре свечаног отварања.

Како бисте сазнали више, затражите још данас приступ програму путем наше
Google Engage веб странице.

С поштовањем,
Google Engage тим за Србију

 

Ostavi komentar