English
Oglašavanje

Oglašavanje

Prisustvo na internetu je presudno za vaš biznis. Korisnici vaših usluga ili kupci vaših proizvoda su upravo tu. Za razliku od tradicionalnih medija, digitalni mediji odnosno oglašavanje na internetu je fleksibilno, omogućava da priču svog brenda ispičate kroz tekst, kroz sliku, kroz video ili kombinaciju svih tih elemenata, a ujedno je i nemerljivo jeftinije. Budite tamo gde su vaši korisnici ili kupci i stupite u direktnu interakciju sa njima.

Google oglašavanje

Google oglašavanje igra ključnu ulogu u marketing strategijama malih biznisa i startapova. Ukoliko nemate dovoljno vremena da se posvetite ili imate manjak zaposlenih koji mogu preuzeti ovu obavezu na sebe, mi smo tu za vas. U skladu sa vašim potrebama ćemo definisati model koji će direktno uticati na razvoj vašeg biznisa.

Social oglašavanje

Ukoliko niste na društvenim mrežama - vi ne postojite. Ukoliko ste već prisutni, onda morate ozbiljno razmisliti kako ulažete svoja sredstva u kanale društvenih mreža. Usmeravanje budžeta u social media oglašavanje je imperativ uspeha malih biznisa, jer je potrebno staviti do znanja da ste tu za vaše korisnike, odnosno kupce. Precizno definisana ciljna grupa, njeno ponašanje i navike i pažljivo plasiran oglas, mogu vaš biznis dovesti do narednog stepenika u rekordnom roku.

Performance marketing

Povećajte online prodaju putem internet oglašavanja. Ukoliko posedujete online shop, struktura vašeg naloga, pravilno postavljeni i dobro umreženi alati za praćanje kretanja korisnika kroz sajt i/ili aplikacije i stalna optimizacija oglasnih kampanja, preduslov su za smanjenje troškova i povećanje prodaje. Performance marketing predstavlja uslugu koja ima za cilj povećanje profita kroz prodaju putem reklamnih kampanja na internetu i omogućava potpuno transparentnu sliku uloženih i vraćenih sredstava.

© 2024 Huge Media d.o.o. Sva prava zadržana. | Politika privatnosti | GDPR usklađenost