English
SEO

SEO

Imate sajt koji ste napravili tako da bude prilagođen vašim korisnicima, da im omogući ono zbog čega su došli tu. Bravo! Mi najbolje znamo koliko je truda i posvećenosti potrebno da bi se napravio sajt koji pruža dobro korisničko iskustvo, a istovremeno omogućava rast biznisa. Da li je taj sajt prilagođen Guglu je možda važnije pitanje. Da li je sajt napravljen tako da ga kroleri najvećeg internet pretraživača na planeti lako pronađu, a njegovi algoritmi rangiraju tako da se prikaže u rezultatima pretrage vaših potencijalnih korisnika. Kako da se desi taj čuveni klik koji znači još jednog korisnika sajta, a da to ne podrazumeva stalno ulaganje u oglašavanje?

Quick SEO fix

tehnička unapređenja na sajtu

Svi znamo da se optimizacija sajta za internet pretraživače ne obavlja preko noći. Nekada su potrebni meseci da bi se videli rezultati izmena u sadržaju ili kodu sajta. Ipak, postoje stvari za koje ne treba mnogo vremena i ulaganja, a koje mogu da značajno unaprede poziciju sajta u rezultatima pretrage. Da li ste spremni za akciju?

Praktični SEO rečnik

analiza ključnih reči i konkurencije

Na osnovu čega se vrši rangiranje sajtova na rezultatima pretrage? Ne postoji trivijalno rešenje za jednačinu koja u sebi sadrži nekoliko faktora koji su svaki za sebe kompleksni. Ono što ohrabruje je da bez obzira na mnoštvo faktora koji će uticati na Guglovu konačnu odluku o rezultatima pretrage koji će biti prikazani korisniku, sudbina vašeg sajta je u najvećoj meri u vašim rukama. Sve dok znate koje ljude na internetu želite da dovedete kod vas i dok se trudite da vaš sajt bude koristan toj publici, Gugl vas neće ignorisati i daće vam mesto koje vam pripada.

Osiguranje SEO zdravlja

kontinuirana optimizacija sajta

Posvećenost tome da sajt u svakom trenutku zadovoljava kriterijume Gugla ne gubeći iz vida ljude kojima je namenjen i njihove navike i potrebe, osigurava stalno dobru poziciju u rezultatima pretrage i samim tim više publike kojoj biste mogli da budete korisni. Ovo je usluga za one koji su posvećeni svom sajtu i ulažu u njegovo održavanje i razvoj svesni da je to jedina digitalna imovina koja im zaista pripada.

© 2024 Huge Media d.o.o. Sva prava zadržana. | Politika privatnosti | GDPR usklađenost