English
Internet marketing, usluge

Huge Blog

01
Dec

Glavni direktor Marketing tehnologija (Chief Marketing Technologist Officer)

Ukoliko ste pratili dešavanja na globalnoj sceni po pitanju marketinga, niste mogli a da ne primetite neminovno pomeranje kako budžeta tako i fokusa ...

12
Nov

Formiranje URL adrese sa RegEx za Omnicomov OCP u Google Analitici

Česta situacija koju korisnici sistema imaju, ukoliko koriste Google Analytics alat, je OCP-ov URI (sve posle imena domena u URL-u). Svaka nova verzi ...

23
Jul

Rock The World u Srbiji – odbranjena titula najveće i najbolje Google AdWords agencije

Huge Media je odbranila titulu najveće Google AdWords agencije u Srbiji, pošto je drugu godinu za redu pobedila na Rock The World (All Stars) region ...

27
Apr

Google Analytics lost guide for solving returns and changes in ecommerce

Dealing with ecommerce in Google Analytics is always a challenge - taking into account all details you need to fulfill in order for data to be stored ...

23
Feb

Pregled medijskih sajtova u Srbiji i stepen implementacije Google Analitike (sa preporukama)

Unazad mesecima pravimo pregled implementacije praćenja posetilaca i analize sadržaja koji se konzumiraju na medijskim sajtovima. Nadamo se da su ...

Internet Marketing

Vođenje PPC kampanja u digitalnim medijima

ppc_icon.jpgHUGE Media pruža usluge za vođenje Pay Per Click kampanja.

Vođenje kampanja podrazumeva kompletnu uslugu od razvoja strategije, izrade medija plana, zakupa medijskog prostora, praćenje i korigovanje tokom realizacije, a po završetku kampanje pružamo vam analizu o ostvarenim efektima i postignutim rezultatima kao i preporuku za dalji nastup na tržištu.

Analiza

analiza_icon.jpgHuge Media vam nudi optimalna, kreativna, kvalitetna, inovativna rešenja, a da bismo došli do onog koje najviše odgovara baš vama i vašoj kompaniji najpre radimo analizu vaših potreba, mogućnosti, konkurencije i tržišta.

SEO

seo_icon.jpgSearch Engine Optimization (SEO) - Optimizacija za pretraživače predstavlja jednu od najvažnijih usluga agencije HUGE Media. Pozicija na pretraživačima je dugoročna investicija u vaše online prisustvo jer optimizacijom sajta postižete bolju posećenost, povećavate svest potencijalnih klijenata o vama, jačate brend, imidž kompanije, doprinosite smanjenju cena na određenim oglašivačkim mrežama.

Huge Media se može pohvaliti izuzetnim stručnjacima u ovoj oblasti koji su svoja iskustva sticali zahvaljujući radu na brojnim sajtovima kako u inostranstvu, tako i u zemlji.

Mobilni Internet

minternet_icon.jpgKao najnoviju uslugu na tržištu HUGE Media pruža mogućnost oglašavanja u okviru mobilnih internet usluga. Izbor operatera, demografije, modela telefona su neki od elemenata koji nam omogućuju da dođemo do željene ciljne grupe na izuzetno precizan način.

Mreža koju koristimo je adMob.

SMM

smm_icon.jpgSocial Media Marketing (SMM) – Otkrijte svet mogućnosti koje društvene mreže pružaju.

Društvene mreže kao što su Facebook, Twitter, My Space, LinkedIn, pored mogućnosti plasiranja klasičnih oglasa predstavljaju ogroman potencijal u kreiranju svežeg i novog sadržaja i odličan su način za proširenje i građenje dugoročnih kanala komunikacije sa ciljnom grupom.

HUGE Media pored usluge vođenja PPC kampanja na društvenim mrežama pruža i usluge razvoja naprednog sadržaja poput Facebook, iPhone Aplikacija, Fan Pages, posebnih grupa, itd.

HUGE Media vešto koristi najnovije tehnologije zahvaljujući ogromnom programerskom znanju naših stručnjaka, koje u kombinaciji sa bogatim marketinškim iskustvom predstavlja garanciju za ostvarenje postavljenih planova.

Mreže koje koristimo su: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter

Osmišljavanje i izrada tekstova oglasne poruke u skladu sa kampanjama na ostalim medijima

komp_icon.jpgHUGE Media pruža mogućnost da efekte vaše kampanje u tradicionalnim medijima (radio, štampa, TV, OOH) pojačate sa usklađenim rešenjima koja su prilagođena digitalnom vidu oglašavanja.

Segmentacija

segmentacija_icon.jpgFormiranje oglasnih grupa po grupama proizvoda ili usluga radi direktnog ciljanja željene ciljne grupe (za željeni proizvod) radi postizanja maksimalnih rezultata ulaganja.

Vikend dežurstva u skladu sa politikom kvaliteta agencije (ljudi surfuju i neradnim danima i cene se menjaju i vikendom).

Analiza ključnih reči (keywords) - podrazumeva analizu i odabir reči koje će doprineti boljoj optimizaciji vašeg sajta.

Osmišljavanje i izrada multimedijalnih oglasa - (image ads, Flash ads, Facebook ads, Google AdWords)

Optimizacija kampanje - dnevno ažuriranje ponuda (bids) u skladu sa trendovima na tržištu radi smanjenja troškova i povećanja efekta uloženog budžeta.

Mreže koje koristimo: Google AdWords, Etarget, httpool, Facebook.

© 2024 Huge Media d.o.o. Sva prava zadržana. | Politika privatnosti | GDPR usklađenost